PERASMIAN PUSAT KHIDMAT RAKYAT JOHOR BAHRU

Pada hari Sabtu yang lepas, acara perasmian Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Johor Bahru telah berjaya disempurnakan oleh YAB Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Kami berasa berbesar hati menerima kunjungan daripada YAB Timbalan Perdana Menteri ke Johor, khususnya Johor Bahru.


Terima kasih kepada semua yang membantu & hadir menjayakan majlis. Seronok bila lihat ramai penggerak sebelum dan selepas PRU yang terus bersemangat untuk berkhidmat kepada masyarakat!

Pada masa yang sama, kami juga sempat memperkenalkan kepada YAB TPM satu organisasi bukan kerajaan khusus untuk membantu golongan wanita yang ingin menjalankan perniagaan.

Persatuan Mesra Wanita РPerawan telah ditubuhkan di Johor Bahru dengan kerjasama Pusat Khidmat Rakyat bagi membantu kaum wanita meningkatkan taraf hidup selaras dengan matlamat dan hasrat kerajaan memperkasakan peranan wanita di dalam sektor perniagaan.

Antara matlamat utama PERAWAN adalah untuk memperkasakan wanita ke dalam arus perdana pembangunan negara dan memberi peluang untuk wanita mencapai potensi dalam semua bidang.

Oleh itu, saya ingin menjemput para wanita khususnya di Johor Bahru yang berminat untuk menjalankan perniagaan untuk menyertai persatuan ini.InsyaAllah pelbagai program akan diatur bagi merancakkan aktiviti ahli-ahli di samping medapatkan sokongan agensi-agensi kerajaan tempatan.

Jemput “Like” facebook page Persatuan Mesra Wanita – Perawan dan sebarkan maklumat ini kepada seramai yang mungkin.

Jangan risau, ini bukan skim MLM! Ha3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *